Ruimte voor koersbepaling

Ruimte voor kennis

Ruimte voor duurzaamheid

Ruimte voor beweging

Ruimte voor winst

Algemeen bestuursrecht

In veel situaties is het onontbeerlijk om voldoende kennis te hebben van de juridische aspecten van een project of dossier. Bijvoorbeeld bij het wijzigen van een subsidierelatie of de tarieven van sportaccommodaties. De algemene wet bestuursrecht vormt hierbij een belangrijk kader.

 

In de praktijk heeft XPOR veel te maken gehad met een grote diversiteit aan vragen over het algemeen bestuursrecht. Met behulp van onze actuele juridische kennis zijn wij daarom snel in staat complexe kwesties te doorgronden en de juridische kern bloot te leggen. In sommige gevallen is dat al voldoende voor de opdrachtgever om de kwestie zelf ter hand te nemen. In andere gevallen kunnen wij zelf een vervolg geven om de problematiek verder te analyseren of oplossingen aan te dragen, dan wel kunnen wij gericht doorverwijzen naar relevante deskundigen binnen of buiten ons netwerk.

 

Naast deze bestuursrechtelijke vragen zijn wij ook in staat om eventuele juridische producten te verzorgen. Dit kan variƫren van verordeningen, complexe vergunningen tot overeenkomsten en convenanten. Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden.


 

 

 

 

 

Cees Paul

 

cees@xpor.nl

06 51397377

 

Mijn profiel weergeven op LinkedIn Mijn profiel weergeven