Ruimte voor koersbepaling

Ruimte voor kennis

Ruimte voor duurzaamheid

Ruimte voor beweging

Ruimte voor winst

Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht is sterk in ontwikkeling. Na de eerdere integratie van diverse omgevingswetten in de WABO koersen wij nu af op de nieuwe Omgevingswet. Voor veel organisaties is het lastig om in de dagelijkse hectiek voldoende tijd vrij te maken om te anticiperen op deze nieuwe ontwikkelingen.

 

XPOR heeft een breed netwerk van diverse omgevingsdeskundigen. Samen met hen kunnen wij een adequate training of workshop voor uw professionals organiseren: praktisch, passend bij de concrete vragen en opgaven van uw organisatie. Ook kunnen wij met behulp van intervisiemethoden helpen om de kennis en kunde over het nieuwe omgevingsrecht te borgen en ontwikkelen binnen uw organisatie.

 

Ook wanneer u specifieke dossiers of dilemma’s heeft op het gebied van het omgevingsrecht kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen snel een juridische analyse maken van het betreffende dossier. Indien gewenst kunnen wij daarbij het gehele traject uitvoeren inclusief de juridische bezwaar- en beroepsprocedures en vertegenwoordiging ter zitting. Wij hebben ruime ervaring in het voeren van dergelijke procedures voor zowel de bezwarencommissie, rechtbank en Raad van State. Neemt u contact met ons op indien u meer informatie wenst over deze mogelijkheden.


 

 

 

 

 

Cees Paul

 

cees@xpor.nl

06 51397377

 

Mijn profiel weergeven op LinkedIn Mijn profiel weergeven